“ESTIC CONVENÇUDA QUE EN QUICO POT SER EL NOU ALCALDE”

Ahir al vespre la candidatura d’ERC-Moviment d’Esquerres a Mataró va organitzar un sopar-col·loqui amb Montserrat Tura amb el títol “la gestió de la complexitat a les nostres ciutats”.


Prèviament, l’exconsellera va aprofitar la seva visita a Mataró per assistir a la concentració a favor de l’escola en català, que es feia a la plaça de Santa Anna, i va presentar el seu llibre “Estirant el fil (quan el socialisme va abandonar el catalanisme)” a la llibreria Buc de llibres.
Durant el col·loqui es van tractar diversos temes que afecten la nostra societat i en especial ciutats com Mataró, amb una realitat molt diversa i sovint complicada.
 
Montserrat Tura, ara a Moviment d’Esquerres, va comparar la gestió d’una gran ciutat com Mataró a la d’un país petit, i per tant, amb tota mena de problemàtiques i realitats a tenir en compte. Es va parlar d’educació, d’immigració, de la crisi econòmica, i evidentment també, del procés polític que viu el país.
 
En aquest sentit, Tura va fer un repàs dels fets que, a partir de la sentència en contra de l’Estatut del 2010, han acabat desembocant a la situació actual, i va manifestar la seva preferència “d’allargar el procés si així en sortim guanyadors”.
A més, va reivindicar la força que poden tenir els Ajuntaments dins la nova realitat del país i va explicar que “prefereix uns governs atrevits i valents que no pas els que són inactius”.
 
Durant el sopar-col·loqui, l’exconsellera va donar suport en reiterades ocasions al cap de llista de la candidatura d’ERC-Moviment d’Esquerres a Mataró, Francesc Teixidó, i va mostrar clarament el desig de que esdevingui el nou alcalde de la ciutat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


El comentari s'ha enviat correctament