"UNA VERITABLE REVOLUCIÓ PER A LA CIUTAT"Francesc Teixidó, candidat a l’alcaldia per ERC-Moviment d’Esquerres a Mataró va participar ahir al debat entre les 9 formacions que es presenten a les eleccions municipals, organitzat pels mitjans de comunicació privats de la ciutat (Tot Mataró i Capgròs), i que es va fer al Teatre Monumental.

En les seves intervencions, Teixidó va reclamar els grans pactes de ciutat per fer sortir Mataró d’una situació econòmica molt dura, amb una de les taxes de desocupació més altes del nostre país.


En aquest sentit, va reivindicar la necessitat d’arribar a una acord de totes les formacions del proper consistori per crear ocupació, per elaborar un Pla d’Inclusió Social i també per recuperar el Pacte per la nova ciutadania.


El candidat a l’alcaldia per ERC-Moviment d’Esquerres també va assenyalar la reactivació econòmica del Port i de tot el Front Marítim (des del Tecnocampus a les Cinc Sènies) i la potenciació del comerç local, com a eixos claus de desenvolupament econòmic de la ciutat.


Per acabar, Francesc Teixidó, va apel·lar els votants amb la reafirmació de ser “una candidatura, ara en coalició amb el socialisme sobiranista, que proposa una veritable revolució per a la ciutat i com a derivada del país, en tant que independentistes sense dubtes, amb ganes de governar i de fer de Mataró una ciutat on tothom tingui les mateixes oportunitats”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


El comentari s'ha enviat correctament