CONSTRUIREM UNA NOVA CIUTAT, PER UN NOU PAÍS, I HO FAREM AMB UN NOU ALCALDE

Ahir al vespre va tenir lloc l’acte central de campanya d’Esquerra Republicana-Moviment d’Esquerres per a les properes eleccions municipals.


En un Casal Aliança ple, Jordi Martí, de Moviment d’Esquerres, Joan Tardà, diputat d’ERC al Congrés i Francesc Teixidó, candidat a l’alcaldia mataronina, van fer els parlaments d’un acte àgil, amb música en directe, fresc i de to festiu, que va ser presentat per Anna Salicrú, número 2 a la llista.
 
El portaveu de Moviment d’Esquerres, Jordi Martí, va reivindicar el paper del socialisme representat a la candidatura mataronina, i va animar a “lluitar per un triple combat: llibertat nacional, justícia social i regeneració democràtica”.
 
En la intervenció de Joan Tardà, marcada per la confrontació de la setmana passada amb el ministre Wert, el diputat va desitjar bons resultats per a totes les forces independentistes que es presenten a aquests comicis municipals perquè “són un primer pas per guanyar el 27S”. A més, va convidar a totes les forces d’esquerres a sumar-se al projecte independentista per així aconseguir proclamar la República Catalana.
 
Al seu torn, Francesc Teixidó, va demanar més força que mai per aconseguir uns bons resultats el proper diumenge perquè “estem a dues votacions d’aconseguir el canvi que volem als nostres ajuntaments i al nostre país”.


Agafant el fil de la intervenció de Jordi Martí, el candidat republicà va recordar, com s’ha anat fent durant tota la campanya que la candidatura d’Esquerra Republicana-Moviment d’esquerres es presenta amb un clar objectiu d’aconseguir “la llibertat nacional i la justícia social, perquè són les dues cares d’una mateixa manera”.
 
Francesc Teixidó va apel·lar a l’orgull mataroní per “situar Mataró al lloc que li correspon com a vuitena ciutat del país”, destacant les potencialitats de la ciutat: tot el Front Marítim, des del Tecnocampus a les Cinc sènies, i un molt bon comerç.
 
També com s’ha explicat reiteradament els últims mesos, el candidat a l’alcaldia mataronina va remarcar com a prioritat les polítiques d’acció social per a “una ciutat desequilibrada i amb risc de fractura fruit de la crisi econòmica”. En aquest sentit, va demanar grans pactes de ciutats, inexistents en aquesta legislatura que ara esgotem, de la mà d’”un alcalde que sumarà, que integrarà el talent i les idees de tots i que serà l’alcalde de grans acords polítics per atacar junts els principals reptes de la ciutat“.
 
Francesc Teixidó va mostrar la total predisposició dels membres de la candidatura a posicionar-se clarament a favor del procés polític del país, a partir del 24 de maig i de cara a les eleccions del 27 de setembre, reclamant novament una “majoria independentista al consistori mataroní”.El candidat va acabar la seva intervenció demanant el vot per Esquerra Republicana-Moviment d'esquerres, com a garants de l'"independentisme sense dubtes i amb voluntat de governar, per construir una nova ciutat, per un nou país, i amb un nou alcalde".

Comentaris


No hi ha cap comentari


El comentari s'ha enviat correctament